Osmaniye Yangın : Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı ... : Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Osmaniye Yangın : Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı ... : Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Osmaniye'de yangın sonrası ilk fidanlar toprakla buluştu ...
Osmaniye'de yangın sonrası ilk fidanlar toprakla buluştu ... from isbh.tmgrup.com.tr
Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor.

Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Osmaniye son dakika haberleri : Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi.

Osmaniye'de ormanlık alanda yangın; alevler evlere de ...
Osmaniye'de ormanlık alanda yangın; alevler evlere de ... from foto.haberler.com
Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı!

Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları.

Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye son dakika haberleri : Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri.

Osmaniye'de Yangın! Alevler Evlere Kadar Ulaştı
Osmaniye'de Yangın! Alevler Evlere Kadar Ulaştı from www.haberinizi.com
Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor.

Hatay'daki yangın kontrol altına alındı!

Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye son dakika haberleri : Bakan pakdemirli , osmaniye'deki orman yangınının kontrol laltına alındığını. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook